Selectează o Pagină

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primate, acestea NU mai pot fi returnate.

Consumatorul are obligatia sa primeasca personal coletul cu produsele comandate, iar in cazul in care coletul este deteriorat, sa ceara curierului pe loc intocmirea unui proces verbal de colet deteriorat. Coletul deteriorat NU se va deschide pentru verificarea produselor. Consumatorul poate in acest caz, fara a deschide coletul, sa refuze primirea. Nu se accepta reclamatii ulterioare sau returul produselor pentru care, la primirea coletului cu urme vizibile de deteriorare exterioara, nu s-a intocmit proces verbal de “colet deteriorat”, optiune oferita de curier.

Produsele care nu corespund din punct de vedere calitativ pot fi returnate in ambalajul original prin expeditie postala catre noi. Costurile de transport vor fi suportate de catre client iar contravaloarea marfii va fi returnata integral imediat ce coletul soseste la noi si constatam integritatea si cantitatea ca fiind in conformitate cu cele din comanda dumneavoastra. Acest lucru se efectueaza dupa ce in prealabil clientul anunta Cofetareste.ro prin intermediul emailului sau nr. de telefon expus pe site de intentia returului.

Returnarea banilor se efectueaza numai daca produsul a fost achitat de catre Consumator si returnat la Furnizor in termenii precizati de lege (OUG34/2014 cu toate completarile ulterioare).
Returnarea banilor se poate face prin transfer bancar in cont.
Pentru produsele returnate in primele 10 zile de la achizitie, termenul de rambursare a banilor este de 14 zile de la data cand Furnizorul a receptionat produsul returnat.

preloader